úterý 16. března 2010

Let's go shopping.

Po nějaké době vás znovu zdravím :) Nemám teď na blog moc času, vrátila jsem se po nemoci do školy a k tomu stále vedu obchůdek....no, mám toho zkrátka až nad hlavu.
Musím vám poděkovat - mile mě překvapil počet komentářů u minulého článku Dresses.
Jsem ráda, že ač vedu tento blog poměrně krátkou dobu, nepíšu jen pro sebe :)

Právě zmiňované komentáře mě donutily k malému zamyšlení.

Překvapilo mě, že některé z vás srovnávají mé "úlovky" s celkovou kvalitou obchodu. Přiznávám se, že u některých z komentářů jsem byla trochu na rozpacích, jestli se jedná spíš o pochvalu šatů , nebo naopak (ale samozřejmě, nemusí se vám líbit to samé, co mně;) ) Proto se vás ptám :

Záleží vám na tom, odkud oblečení pochází?

Já osobně při nákupu postupuji takto : nějdřívě mě oblečení musí zaujmout. Poté se podívám, o jaký se jedná materiál - i kdyby byl střih sebekrásnější, nebudu na sobě přece nosit "hadr" :) Když si kousek vyzkouším a padne mi, mrknu se na cenu, protože přeci jen - je mi 15 a zas tak bohatý člověk nejsem :D Vysoká cena mi ovšem nevadí, pokud odpovídá kvalitě.

O to, v kterém obchodě se nacházím a jaké značky oblečení je, se VŮBEC nezajímám :) Prostě si myslím, že můžete být oblečeni značkově od hlavy až k patě, ale v tom, abyste vypadali jako hastroš, vám to nezabrání :)
Podle mě se dá na dobrý kousek narazit jak v sekáči (i když já je moc v lásce nemám, nevím proč), tak v značkové prodejně, kde se triko prodává za x tisíc :)

8 komentářů:

  1. Vlastně ani ne, záleží mi hlavně jak v tom vypadám a jak se v tom cítím:) Občas mám dny, když pořád koukám na samý značkový věci, a pak jsou zase dny, kdy koukám co levného bych mohla koupit:) sekáče mi také nevadí, naopak tam občas narazím na spoustu dobrých věcí!;)

    OdpovědětVymazat
  2. to já teda sekáče zbožňuju. Ještě tak před dvěma lety by mě nikdo nedonutil si koupit v sekáči jedinou věc a dneska v nich nakupuju úplně běžně. Dá se tam najít spousta orginálních kousků a hlavně za skvělou cenu ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem na tom stejně jako ty. Nejde o obchod, ale o oděv. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Taky většinou spíš co mi "padne do oka":)) a je mi jedno odkud právě je:)

    OdpovědětVymazat
  5. Plně souhlasím s tvým názorem:).Já do secondhandu chodím skoro pravidelně ale většinou si tam nic nevyberu,a v sekáči si rozhodně nekupuju trička a kalhoty, nebo spodní prádlo, to vážně nikdy!:)

    OdpovědětVymazat
  6. ten tvůj názor s tím nakupováním.. je naprosto moje řeč :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nakupuju všude, kdekoliv, kdykoliv.... A u mě je materiál a střih na stejném místě spolu s tím abych v tom neměla velkou prdel a podobně:-D

    OdpovědětVymazat
  8. já a nejlepší kamarádka často podnikáme "obchůzky" po všech sekáčích ve městě, je fajn kombinovat nové(značkové) oblečení s oblečením ze sekáče, občas se tam najdou opravdu skvělé kousky x)

    OdpovědětVymazat