středa 24. března 2010

Spring's here

Můj křivák ulovený v C&A :) měla jsem ho vyhlídlý, ale nechtělo se mi do něj investovat 850Kč...tak jsem ho opustila. A hle : zřejmě nikomu moc neseděl, takže jsem ho nakonec pořídila za 350káčé ;)


Nové sáčko z pondělí. MOC se mi líbí, je opravdu pěkně ušité. Takže prostě muselo být moje. A tak zase peněženka značně pohubla....
Zajímalo by mě, jestli odhadnete, odkud pochází :)

11 komentářů:

  1. První červené sáčko je moc pěkné.Já osobně červenou barvu nějak moc nemusím,ale v téhle barvě to sako vypadá božsky:)
    A druhé proužkaté se mi také moc líbí:)
    A odkud je..to nevím:D

    OdpovědětVymazat
  2. To druhé je noblesní! (: No, v dámském oddělení nejsem zběhlý, klasika co si pamatuji: Promod / Tatuum / no, nebudu dál hádat, ať už to byl chanel nebo sekec, je moooc drsně dobrý! ((:

    OdpovědětVymazat
  3. To durhé je krásné a u prvního se mě líbí ten křivý zip :) Dneska jsem viděla koženou bundu s křivým zipem u nás v jednou sekáči tak musím překaecat mamku aby mě ji koupila:)

    OdpovědětVymazat
  4. Křivák je úžasný, většinou v obchodech objevuju křiváky tmavých barev, často černé-šedé. A koukám že byl zlevněn celkem razantně :). A Námořnické sáčko mě naprosto uchvátilo. Netuším z jakého obchodu by mohlo být uplně prvně mě napadlo OP Prostějov :D:D (smích) ale zřejmě to bude něco z obchodů typu Orsay, Promod, Reserved ??

    OdpovědětVymazat
  5. parádní úlovky ;o) Taky jsem měla tenhle ýden nakupovací mánii ;o)

    OdpovědětVymazat
  6. To námořnické sako se mi taky moc líbí....pokaždé, když jdu do TOHO obchodu, tak se u něj zastavím....příště si ho už určitě koupím!!! Pro ostatní, hádající, je to z kolekce Tesca, myslím že F&F. Taky byste to neřekli, co? Vypadá opravdu luxusně. A tobě moc sluší, Dommie.

    OdpovědětVymazat
  7. dneska jsem to sáčko obdivovala,opravdu vydařený kousek :) dělá opravdu hezkou postavu,moc ti sluší :)
    křivák je taky pěknej,ale červená a kostky není můj vkus :)

    OdpovědětVymazat
  8. 2sáčko je nádherné!! a jak! a na tobě vypadá moc krásně,hodí se k tvé postavě!:)
    PookeBoop

    OdpovědětVymazat
  9. já chci ten křivááááák. Vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tesco F&F že?? :)) včera jsem ho tam viděla...a vypadá moc hezky ! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš můj obdiv. Navštívila jsem tvůj miniobchůdek a ty věci jsou vážně dokonale roztomilé. Jsi strašně šikovná! V patnácti letech vlastní značka - to už je vážně obdivuhodné. Poklona.

    Zuzka :-)

    OdpovědětVymazat